• Zindelijk worden een feest op het potje

    Zindelijkheidstraining is zowel voor de mama’s en papa’s als het kind een spannende periode. Zeker als het je eerste kind is, vraag je je vaak af wanneer je het beste kan beginnen. In je omgeving hoor je veel goedbedoeld advies van oma’s, buurvrouw, vriendinnen enz. Maar is dit realistisch en past het wel bij jou en je kind?

    Om te beginnen moet zindelijkheidstraining leuk zijn voor iedereen, een feestje op het potje. Angelina van Kemenade vertelt in haar e-book over haar ervaringen met de zindelijkheidstraining van haar eigen kinderen. Het is een handige handleiding waarin stap voor stap uitgelegd wordt hoe je de zindelijheidstraining kan aanpakken, waar op te letten en tegen welke problemen je aan kan lopen.

    Behalve een uitgebreid informatief deel, bevat dit e-book twee voorleesverhalen die over zindelijkheidstraining gaan. Leuk om voor te lezen, terwijl je kind op het potje zit. Bij het eerste verhaal wordt het potje geintroduceerd. Stap voor stap wordt het duidelijk wat nou de bedoeling is van dat potje. Bij het tweede verhaal vindt Liesje het potje, maar stom. Poepescheet helpt haar om het potje weer leuk te vinden.

    Al bij al een handige handleiding die haast onmisbaar is bij de zindelijkheidstraining

    meer informatie

Comments are closed.