Over zindelijkheidstraining.com

Als moeder van twee weet ik als geen ander dat zindelijk worden niet altijd vanzelf gaat. Mijn zoon van net vier is sinds een paar weken zindelijk. Dit is dus niet altijd even gemakkelijk gegaan. Zeker omdat hij er niet altijd zin in had. Maar toen hij eenmaal zijn successen op het potje had en met veel complimentjes begon hij er steeds meer zin in te krijgen en werd het vanzelfsprekend.

Voor extra ondersteuning ben ik op internet op zoek gegaan naar meer informatie over dit onderwerp. Ik kwam tot de conclusie dat dit niet veel te vinden is. Er zijn verschillende sites die kort in gaan op de zindelijkheidstraining, maar niet veel die er echt uitgebreid op in gaan. Zeker als het om problemen rondom de zindelijkheid gaat. Het meeste heb ik nog aan forums gehad. Ervaringen van andere moeders, hoe zij het hebben aangepakt en ook de problemen waar ze tegen aanliepen.

Daar is deze site dan ook voor bedoeld. Zindelijkheidstraining.com wilt moeders (en natuurlijk ook vaders, opa’s, oma’s en alle anderen die zich bezighouden met de zindelijkheidstraining van een kind) een paar extra handvaten geven om hun kind naar een droge periode te begeleiden.

Angelina