Oefenbroekjes zindelijkheid

Het probleem van de luiers van tegenwoordig is dat ze te comfortabel zijn. Je kind heeft het niet eens in de gaten als hij of zij geplast heeft. Doe je je kind gelijk een onderbroek aan, hou er dan rekening mee dat je zeker tien keer per dag en misschien wel meer je kind kan verschonen. En wie wordt er nou blij van elk uur dweilen en een wasmachine die overuren draait. Laat staan het ongemak als je bij mensen op bezoek gaat of in de supermarkt waar je geen enkele mogelijkheid hebt om je kind te verschonen.

Oefenbroekje imse vimse

Een oefenbroekje is hiervoor is de ideale oplossing. Ze zijn minder comfortabel dan een luier. Je kind krijgt een nat gevoel als hij in het oefenbroekje plast en heeft direct in de gaten dat hij of zij in zijn broek geplast heeft. En dat is wat je kind nodig heeft om zindelijk te kunnen worden. Ze moeten leren het signaal dat je lichaam geeft als het moet plassen of poepen te herkennen. Bovendien lekken de oefenbroekjes niet gelijk bij de eerste plas door en dat scheelt weer een hoop boen werk.

De oefenbroekjes lijken op een onderbroek en hebben een vrolijk design dat je kind zeker zal aanspreken. Je kind kan het broekje zelf aan en uit doen, net als bij een onderbroek.

De broekjes zijn speciaal ontworpen om kleine en middelgrote ongelukjes op te vangen. In tegenstelling tot een luier zal je kind wel voelen dat zijn broekje nat is. Ideaal voor overdag. Laat je kind regelmatig naar het potje of toilet gaan. Voor ‘s-nachts zijn de oefenbroekjes ongeschikt.

Oefenbroekjes bestaan uit 4 lagen, een binnen en buiten laag van katoen en absorberende tussenlagen, de broekjes worden in Europa gefabriceerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De oefenbroekjes zijn herbruikbaar. Je kunt ze uitwassen tot 90 graden, keer de broekjes binnenstebuiten bij wassen en laat ze drogen op de waslijn of op een laag toerental in de droger.

Klik op 1 van onderstaande plaatsjes van de oefenbroekjes en lees de detail informatie per broekje goed door, met name de informatie over gewicht en taille van het gekozen broeken. Meet de taille van uw kind om het juiste oefenbroekje te bestellen. Na selecteren van de gewenste broekjes, ga je naar het bestel/afreken scherm door rechtsboven in de winkelmand op Afrekenen te klikken

laagste-prijs-garantieDeze oefenbroekjes leveren we uit eigen voorraad en voor de laagste prijs in Nederland, indien u na bestellen deze broekjes ergens voor een lagere prijs vindt betalen we u het prijsverschil dubbel terug.

Op deze producten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.