Oefenbroekjes zindelijkheid

Maak de zindelijkheidstraining leuker en makkelijker met oefenbroekjes.

Zindelijkheidstrainingbroekjes zijn speciaal ontworpen zodat ze kleine en middelgrote ongelukjes absorberen en zijn dunner en comfortabeler dan luiers. En geven in tegenstelling tot een gewone luier het kind bij een ongelukje het onbehagelijke gevoel van een natte onderbroek.

Oefenbroekjes zijn geschikt voor gebruik overdag voor het opvangen van kleinere plasjes. Laat uw kind tijdens gebruik regelmatig naar het potje of de toilet gaan. Voor ‘s-nachts zijn de oefenbroekjes ongeschikt.

Oefenbroekjes bestaan uit 4 lagen, een binnen en buitenlaag van katoen en absorberende tussenlagen, de broekjes worden in Europa gefabriceerd en voldoen aan de hoogste kwaliteiteisen.

De oefenbroekjes herbruikbaar. Ze zijn uitwasbaar tot 90 graden, keer de broekjes binnenstebuiten bij wassen, laat deze drogen op de waslijn of op een laag toerental in de droogmolen.

Door het vrolijke motief , het draagcomfort en het feit dat deze door het kind makkelijker aan en uit te trekken zijn voelt het kind zich een stuk stoerder.

Klik op 1 van onderstaande plaatsjes van de oefenbroekjes en lees de detail informatie goed per broekje goed door met name de informatie over gewicht en taille van het gekozen broeken. En meet de taille van uw kind om het juiste oefenbroekje te bestellen. Na selecteren van de gewenste broekjes, ga je naar het bestel/afreken scherm door rechtsboven in de winkelmand op Afrekenen te klikken

laagste-prijs-garantieDeze oefenbroekjes leveren we uit eigen voorraad en voor de laagste prijs in Nederland, indien u na bestellen deze broekjes ergens voor een lagere prijs vindt betalen we u het prijsverschil dubbel terug.

 
Op deze producten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.