Minicursus zindelijkheid met gratis e-book

Beste Ouder,

Al enige tijd heb ik deze website, en krijg ik leuke reacties en ook vaak dezelfde vragen.

Het lijkt me leuk om deze met in een gratis minicursus te beantwoorden. Deze bestaat uit 3 e-mails en je krijgt als bonus ook het e-book “Zindelijkheids een feestje op het potje” er gratis bij als download.

Dit e-book is ook te koop op bol.com voor €6,00. En dit e-book geef ik nu weg zodat deze informatie voor iedereen beschikbaar is. Als het e-book waardevol voor je is vind het wel leuk als je op bol.com een recensie geeft.

Kortom vul onderstaand formulier in en ontvang de minicursus bestaande uit 3 mails en het e-book gratis.

* Let op: het zelf verspreiden van het e-book is niet toegestaan, wel mag je de link naar deze pagina naar anderen doormailen.

* Mocht je na het invullen van onderstaand formulier geen e-mail ontvangen met het boek erin, stuur me dan een bericht op angelina@citytrippersonline.nl

Graag ontvang ik de mini-cursus van 3 e-mails
en het e-book


zindelijk-worden-een-feestje-op-het-potje