Brilverkleiners en Potjes

Tijdens de zindelijkheidstraining is een potje en een wc brilverkleiner onmisbaar. Je kunt beginnen met trainen op het potje en daarna overgaan naar de wc. Je kunt ook gelijk oefenen op de wc met een wc brilverkleiner.

Magic potty
Een handig potje met een plassticker er in. De bodem loopt schuin, zodat ook het kleinste plasje naar de plassticker gaat. De sticker verkleurt door het plasje en laat een vrolijk zonnetje zien

Prijs: € 15,29

Koninklijk potje
Dit potje lijkt op een echte wc. Als je kind groter is kan de zitting als wc brilverkleiner en de rest als krukje geburikt worden. Succes wordt beloond met een muziekje

Prijs € 34,99

Jippie opvouwbare brilverkleiner
jipie opvouwbare wc bril
Jippie opvouwbare brilverkleiner is een handige brilverkleiner voor onderweg. Deze is opvouwbaar en past makkelijk in de tas. Past op elke wc.

Prijs: € 17,95

Auto potje
Leuk voor elke jongen en meisje die graag hun eigen auto willen. Het potje ziet er aantrekkelijk uit en zal al snel een vertrouwde vriend zijn.

Prijs: € 14,99

Penguin Potje
Het penguin potje kun je makkelijk inklappen om mee te nemen. Zo heeft je kind overal waar hij komt zijn eigen favoriete potje. Behalve penguin is er ook een lieveheersbeestje, koe en bij.
 
Prijs: € 29,99
Finding Dory Potje
Dit stijlvolle potje heeft een leuke Finding Dory versiering. Dit maakt het niet alleen plezier om op te zitten, maar ook om naar te kijken. Dankzij de antislip aan de onderkant, glijdt het potje niet makkelijk weg

Prijs: € 11,49

Cars brilverkleiner
Met de Cars brilverkleiner kan je kind makkelijk op de wc zitten. Het design is aantrekkelijk en het gat kleiner, zodat hij niet met zijn billen in de wc kan zakken.
 
Prijs: € 11,59
Frozen brilverkleiner
Met de Frozen brilverkleiner kan je kind makkelijk op de wc zitten. Het design is aantrekkelijk en het gat kleiner, zodat hij niet met zijn billen in de wc kan zakken.

Prijs: € 11,39