• Familyseat

  De Familyseat biedt gemak voor het hele gezin. Het is een wcbril voor zowel volwassenen als kinderen in één. Volwassenen kunnen gewoon hun eigen wcbril gebruiken en voor kinderen is er een kleiner bril in de grote gemonteerd. Als je deze kleine bril niet nodig hebt kun je hem in het deksel van de Familyseat klikken.

  Zowel voor ouders als kinderen zijn er veel voordelen te noemen voor het gebruik van de Familyseat

  • Je hebt maar één wc bril nodig
  • Geen geslinger van losse wcbril verkleiners
  • Geen wegschuiven van de verkleiner tijdens gebruik
  • Kinderen krijgen meer het gevoel dat ze bij de groten horen. Ze gaan tenslotte naar de zelfde wc en zitten op dezelfde wcbril als de volwassenen

  Child on the toiletBij kinderen die net zindelijk zijn is het zeker een goed idee gebruik te maken van een brilverkleiner. Dit zorgt voor een betere houding op de wc. Bovendien kunnen kinderen bang zijn om in de wc te vallen. Met een verkleiner is het gat kleiner en hoeven ze hier niet meer bang voor te zijn.

  Soms vinden kinderen het fijner om eerst op het potje te oefenen voor ze naar de grote wc gaan, maar je kunt natuurlijk ook gelijk je kind aan de wc laten wennen. Beide hebben zo hun voor en nadelen. Een verkleiner en in dit geval de Familyseat zal de stap naar de grote wc zeker een stuk kleiner en makkelijker maken.

  Tip: Maak gebruik van een krukje. Zo kan je kind zelf op de wc klimmen en heeft het een nog betere houding op de wc.

Comments are closed.