• Het droge broeken boek

  Dit boek vertelt het verhaal van Kaat. Zij durft niet naar de wc te gaan om een behoefte te doen. Volgens Kaat zit er een wc monster in de wc.

  Samen met haar vriendje Ko gaat ze het avontuur aan om de angst voor het wc monster te overwinnen en uiteindelijk haar zindelijkheidsdiploma te halen. Ze worden hierbij ondersteunt door de wc fee Pipi.

  Achterin is een deel voor de ouders. Er wordt meer uitgelegd over het zindelijkheidsproces, zodat je als ouder een paar extra handvaten hebt.

  Behalve voorleesverhalen heeft het boek per hoofdstuk een opdracht voor de kinderen. Ook is er een beloningskaart en stickers in de vorm van een plasje of een poepje.

  Zowel voor ouders als kinderen is dit een verhelderend boek. Dit boek maakt van de zindelijkheidstraining een feestje voor zowel ouders als kinderen. Ook al is het voor jongere kinderen ook een leuk boek om doorheen te bladeren, het boek richt zich vooral op kinderen vanaf drie jaar.
  drogebroekenboek
  Het droge broeken boek zal niet alleen een glimlach op het gezicht van de kinderen toveren, maar ook op die van de ouders.

  Het boek is ontwikkeld in opdracht van Difrax. Naast Het droge broeken boek hebben zij in deze serie ook Het stoppen met foppen boek en Het hap slik weg boek ontwikkeld.

  Titel: Het droge broeken boek
  Auteur: Vivienne van Eijkelenborg, M. Benninga, Maarten Vijverberg
  Prijs: € 16,50

  Meer informatie

Comments are closed.